In Clubhuis, Golfclub
DOOR HANS DE JONGH

De baan en grand-café De Vier Seizoenen zijn ondanks de afgelasting van een negental wedstrijden gewoon open. De baan is drie achtereenvolgende dagen helemaal dicht geweest vanwege de voortdurende regenval. De eerste lus werd vanmorgen vrijgegeven .

Peter Zandvliet en zijn echtgenote Maria hopen dat ondanks het niet doorgaan van de wedstrijden hun klanten wel blijven komen. “Het is vervelend wat er gebeurt en we hopen natuurlijk dat dit snel tot het verleden behoort, maar het is ook nu natuurlijk goed toeven hier”, zegt Peter. “De mensen denken kennelijk al snel dat met het schrappen van wedstrijden ook het grand-café dichtgaat”.

Peter en Maria hebben hun activiteiten zelfs uitgebreid met een maaltijdservice voor de bewoners van de Golfresidentie. Wie een smakelijke maaltijd thuisbezorgd wil hebben in deze dagen dat de schappen in de supermarkten somtijds lege plekken vertonen, kan die bij hen bestellen. Voor 12.00 uur besteld wordt tussen 18.00 en 19.00 uur bezorgd. Het nummer van De Vier Seizoenen is 0321-841716.