In Golf Residentie Dronten, VvE

Bij de digitale Algemene Ledenvergadering op 10 november 2020 is aandacht besteed aan “Projecten golfbaan en infrastructuur”. Onderdeel van deze projecten is het Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP).

Dit MJOP strekt zich uit over een periode van 10 jaar waarbij de huidige aannemer SBA Golf & Groen waarschijnlijk de uitvoerder zal worden, in de vorm van een verlenging van het huidige contract. Er zijn door leden vragen gesteld over deze opzet. Met name over de lange termijn van het contract en de vraag waarom er niet een nieuwe aanbesteding is gedaan.

De verantwoordelijke commissaris in het VvE bestuur, Arie van der Graaf, geeft in de vorm van een interview meer uitleg over deze, en meer opgekomen vragen. Hij hoopt op deze wijze meer duidelijkheid te kunnen verschaffen aan leden die nog met vragen zitten.

Het volledige interview is te lezen op het besloten deel van de website om begrijpelijke redenen. Log dus in op het voor leden besloten deel en ga naar Documenten VvE, daarna naar het onderste vakje Verlenging onderhoudscontract een vraaggesprek.