In Clubhuis, Golf Residentie Dronten, Het Grand Café, VvE

Nog nooit in de geschiedenis van de Nieuwjaarsborrel waren er zoveel belangstellenden!

Het is overduidelijk dat De Golf Residentie leeft en compleet met golfclub zorgt voor een hechte gemeenschap die elkaar opzoekt en elkaar wil treffen. Een beter moment om de extra verkregen ruimte te openen was niet denkbaar. Er werd traditie getrouw gesproken door de voorzitters van Vereniging van Eigenaars, voor Piet Winckelmolen zijn eerste officiële daad, de Verenging van Eigenaars van de appartementen, Marianne van Maarschalkerweerd en de golfclub, George Gerritsen. En er werd natuurlijk getoast op een mooi 2020 in gezondheid en voorspoed.

De chef horeca, Peter Zandvliet en zijn Maria kregen daarna de gelegenheid officieel de extra ruimte te openen maar niet nadat Piet het klusteam bestaande uit Hans Kramps, Harry Peeters, Diederik Tilenius, Jelle v.d. Veen, Bert Appel, Herman Kok en Johan v.d. Kamp bedankt had voor hun inzet en het schitterende werk dat zij afgeleverd hebben in de verbouwing van wat eerder een golfshop was. Een fantastisch moment van samenzijn onder de stemmige klanken van het combo Han Meyer. Het is goed op de Golf Residentie te zijn!

Het klusteam wordt geroemd                                                                 VvE 450 voorzitter met de beste wensen

Peter en Maria openen de volledig vernieuwde uitbreiding

De laatste hand wordt aan nieuwe ruimte gelegd voor de opening