In Golfclub

    

TEKST EN FOTO’S HANS DE JONGH

Renée Lelieveld en Yvonne van Someren zijn de nieuwe clubkampioenen Greensome Strokeplay bij de dames. Dezelfde titel bij de heren ging zondag naar Bouke Barnas en Peter Blom. De dames hadden een bruto score van 185 slagen en de heren van 165 slagen.

Voor Yvonne van Someren is het al de vierde titel op rij dit jaar. Eerder werd zij clubkampioen Strokeplay, dames senioren Strokeplay en samen met Arnoud Fontein haalde zij ook het clubkampioenschap Greensome Mixed binnen. De namen van de nieuwe kampioenen prijken intussen op de Hall of Fame.

Janny Huiberts en Tineke Visch werden met 196 slagen tweede bij de dames en Mariëlle Geraets en Francis Balk met 197 slagen derde. Bij de heren werden Jeroen Schmeits en Arnoud Fontein tweede met 171 slagen en Mark en Ed Visch derde met een totaal score van 172 slagen.

Het clubkampioenschap Greensome ging over twee maal 18 holes die op één dag werden gespeeld. Om acht uur ’s morgen gingen de eerste flights van start. Tegen het vallen van de duisternis kwam de laatste flight het clubhuis binnen.

Het clubkampioenschap, dat geleid werd door Lisa de Busser, Francis Balk en René Vos, telde maar liefst 32 deelnemers. Herman van Someren, die namens het bestuur de uitslag bekendmaakte en de prijzen uitreikte zei daar zeer tevreden mee te zijn.

Voor een volledig overzicht van de wedstrijdresultaten Klik hier.