In Golfclub

 

TEKST EN FOTO’S HANS DE JONGH

Fred Broek en Francis Balk zijn de winnaars geworden van de Inloopcompetitie. Beiden haalden een score van 183 punten. Francis werd evenwel tweede. Bij een gelijke stand wordt gekeken naar de beste zes. Fred had daarbij een score van 120; Francis van 116. Niettemin kon de uitslag rekenen op een daverend applaus van de deelnemers aan de laatste inloop van dit jaar en waarderende woorden van de organiserende wedstrijdcommissie. De derde plaats was voor Rowin van der Horst met een score van 171 punten.

Het birdieklassement werd gewonnen door Mark Visch. Mark tekende voor maar liefst 13 birdies. Jurgen Mulder was de winnaar van het parrenklassement. Hij sloeg er welgeteld 75. Het totaal aantal geslagen parren bedroeg exact 979. Het totaal aantal birdies was 92. Van de geplande 23 inloopwedstrijden gingen er 21 door waaraan door 78 verschillende spelers werd deelgenomen. Van hen voldeden er 32 aan de eis om minimaal aan 10 wedstrijden mee te doen.

Voor Mariska en Paul van der Hulst, het echtpaar dat al sinds jaren de inloopcompetitie organiseert, waren er bij monde van Nico Kranendonk waarderende woorden. Nico vond het bijzonder dat het tweetal zich vijf maanden op rij volstrekt belangeloos inzet om voor een feilloze organisatie van de competitie te zorgen. Met een warm applaus was er volop bijval van de deelnemers aan de laatste wedstrijd van dit jaar die, zoals altijd, ook nu weer werd gesponsord door Mitra Drankenspeciaalzaak.