In Golfclub

DOOR HANS DE JONGH

Tijdens de Open Dag van de golfclub en de Burendag van de Vereniging van Eigenaren (VvE) op zaterdag 28 september wil het bestuur van de golfclub vooral de aandacht van belangstellende bewoners en andere geïnteresseerden trekken met golf gerelateerde spelletjes en serieuzere oefeningen.

Bij de spelletjes zijn het met name de challenges die de afgelopen maanden bij Mixed Friday wedstrijden voor zoveel plezier zorgden; bij de oefeningen kan men putten en chippen en wordt de golfswing uitgebreid uitgelegd. In de omgeving van De Vier Seizoenen wordt ook een informatietafel bemand waar men alles over het golfen en onze vereniging te weten kan komen.

Het bestuur van de golfclub heeft de Open Dag met name georganiseerd om niet-golfende bewoners van de Golf- en Parkresidentie en andere Drontenaren kennis te laten maken met de golfsport. “We zijn ervan overtuigd dat we nog veel bewoners kunnen interesseren voor onze sport”, zegt voorzitter George Gerritsen enthousiast en vol overtuiging.

Met de organisatie van een Burendag sluit de VvE aan op een landelijk initiatief. Het VvE-bestuur wil de 28ste september uitpakken met een springkussen, midgetgolf, voetbal, dart etc. Ook de bewoners van de Parkresidentie zijn daarvoor uitgenodigd. Met flyers hebben beide besturen de activiteiten onder de aandacht van de bewoners gebracht.

Het episch centrum van de Burendag en Golfdag is het grand-café De Vier Seizoenen. De tuin wordt versierd en ingericht voor de diverse activiteiten van beide verenigingen terwijl de golfclub ook de puttinggreen bij hole 1 erbij betrekt. De exploitanten van De Vier Seizoenen bieden bezoekers een gratis kopje koffie of thee aan.