In Golfclub

TEKST EN FOTO HANS DE JONGH

Patrick Koerhuis, de nieuwe sponsor van Mitra’s Maandbeker, heeft zondag kennisgemaakt met ‘zijn’ wedstrijd. Samen met vertrekkend sponsor Christian Voogt woonde hij de vierde competitiewedstrijd van dit seizoen bij. Door de wedstrijdleiding werd hij voorgesteld als een belangrijke maar ook betrokken sponsor van de golfclub.

Christian vertrekt als filiaaleigenaar en gaat binnen de Mitra organisatie vanuit het hoofdkantoor zijn kennis en diensten met andere ondernemers delen. Hij vervulde die functie al parttime maar stopt nu met zijn winkel aan de Binnenloop. Hij gaat fulltime aan de slag in die andere rol. “Het is een nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb”, liet Christian aan zijn relaties weten.

Binnen de Mitra organisatie is Patrick Koerhuis – van oorsprong een Drontenaar – geen onbekende. Hij bezit elders in het land al twee Mitra-winkels en gaat de winkel van Christian verder uitbouwen. Hij blijft de golfclub met dezelfde service en inzet sponsoren. Behalve om de weekendcommissie gaat het daarbij ook om de seniorencommissie, de damescommissie en de inloopwedstrijden.

Patrick ging gelijk maar op de foto met de winnaars van de Maandbekerwedstrijd die Golfster en Golfer van de maand werden. Die titel gaat voor de maand juli naar Corry Calis die met een score van maar liefst 45 Stablefordpunten het clubhuis binnenkwam. Bij de heren werd Marco Oussoren met 35 Stablefordpunten Golfer van de maand.