In Golf Residentie Dronten, VvE

Tijdens de komende Algemene Ledenvergadering van de VvE op 12 november zal de huidige bestuursvoorzitter, Paul van Rijn aftredend zijn. De commissaris algemene zaken, Jan Essing was al eerder afgetreden in verband met zijn verhuizing.

De aanwezige leden kunnen twee nieuwe bestuursleden kiezen en deze worden hierbij voorgesteld.

 

Peter van den Wijngaart, beoogd commissaris Algemene Zaken

Peter is 51 jaar getrouwd met Els. Els is actief binnen de Groep Sociaal. Zij zijn woonachtig aan de Lente. Els en Peter hebben twee dochters en twee kleinkinderen. In zijn jonge jaren gediend bij het Korps Mariniers waarbij hij een jaar op de Nederlandse Antillen verbleef.

Na zijn opleiding in accountancy en HBO bedrijfskunde is hij veel werkzaam geweest in de houtindustrie, bosexploitatie en beheer. Zij hebben veel in het buitenland gewoond in Congo Brazza, Ivoorkust en Australië.

Ervaring in bestuursfuncties zijn door hem opgedaan in bedrijfs associaties, sportclubs en lobby clubs.

 

 

 

Piet Winckelmolen, beoogd Voorzitter

Piet is sinds 2016 met veel plezier woonachtig op de Golf Residentie aan de Zomer samen met Anke Dijkhuizen. Hij is 37 jaar werkzaam geweest bij Defensie als officier bij de Koninklijke Landmacht in een combinatie van staffuncties in de operationele, personele en logistieke functiegebieden in diverse landen waaronder Nederland, Bosnië-Herzegovina, Afghanistan en de UK.

Hij is tevens voorzitter van de besturen van de Hattemse Golf&Country Club en van de Vereniging Officieren Artillerie Afdeling Oldebroek.