In Clubhuis, Golf Residentie Dronten, VvE

 

Vanmiddag met geweldig terrasweer is door Peter van den Wijngaart, VvE bestuurslid, namens alle bewoners een fraai bloemstuk aangeboden aan Mireille, Eric en Michael van der Velde vergezeld van alle wensen voor een succesvolle en plezierige tijd als uitbater.

 

De Vier Seizoenen kent een historie van ups en downs. Om meerdere redenen zijn de verwachtingen dat er nu een periode van succes zal aanbreken. Enerzijds door de voortvarende aanpak van Mireille en haar bemanning, anderzijds omdat het aantal buitenleden en greenfee spelers enorm gegroeid is. Natuurlijk zijn er door de corona beperkingen nog steeds geen normale bedrijfsresultaten haalbaar, maar het was vandaag al redelijk goed bezet en was naast Mireille echtgenoot Eric en zoon Michael al lekker in de weer. Er is direct een goede sfeer met veel bekende gezichten op het terras.

Het wachten is nu op de opheffing van alle beperkingen zodat we allemaal ook binnen weer terecht kunnen niet alleen voor een drankje maar ook het culinaire deel waar Mireille heel erg naar uitkijkt!

We laten ons graag verrassen!