In VvE

Er is grote belangstelling voor een ouderwets Oud & Nieuw feestje in het clubhuis. Tientallen bewoners van de Golfresidentie gaan er feestelijk aftellen. Om exact 24.00 uur wordt de champagne ontkurkt en wordt massaal getoost op een voorspoedig, gezond en uiteraard sportief 2018.

Wie alsnog wil aansluiten kan dat, maar aanmelden is wel wenselijk. Dat kan aan de bar van het clubhuis of door even te bellen met 0321-841716. Het feestje start om 22.00 uur; de entree is gratis. Wie legaal vuurwerk meeneemt kan dat om middernacht afsteken.

Er wordt gezorgd voor heerlijke hapjes en de lekkerste oliebollen. De champagne is al koud gezet. Er komen bovendien vuurkorven om de kenmerkende sfeer extra te accentueren.

De traditionele Nieuwsjaarsreceptie vindt plaats op zondag 7 januari van 15u tot 17u uiteraard ook in de 4 Seizoenen. Dit is het moment voor alle  Golf Residentie bewoners om elkaar te ontmoeten en te toasten op een voorspoedig en gezond nieuw jaar.

Bovendien belooft het een muzikaal perfecte middag te worden met het Four Seasons Quartet met op piano Han Meijer, op gitaar Jan Essing, bas Maarten Mast, drums Roel Smits en als speciale gast zangeres Zoë Pruijssers!!