In Golf Residentie Dronten, VvE

Nadat Peter Zandvliet eind augustus vorig jaar zijn handtekening zette onder het contract en daarmee uitbater werd van De Vier Seizoenen kon hij niet bevroeden dat, juist op het moment dat het seizoen voor hem van start zou gaan, er een volledige sluiting van alle horeca zou komen.

Een grote domper waardoor moeilijke tijden aanbreken, natuurlijk ook voor Peter Zandvliet. Weliswaar brengt hij dagelijks maaltijden rond en uit eigen ervaring weet ik dat je daarbij ook werkelijk haute cuisine kunt bestellen. Maar daar komt Peter financieel niet mee uit. Er moet geld bij, en dat houd je niet lang vol.

Veel bewoners maken zich zorgen over het gezin Zandvliet dat wel volledig afhankelijk is van de inkomsten uit de pachtovereenkomst, maar ook verplichtingen is aangegaan met betrekking tot vaste kosten in De Vier Seizoenen, die gewoon doorgaan zoals verzekeringen, nutsvoorzieningen etc.

Het VvE bestuur ziet het als haar verantwoordelijkheid om samen met Peter en de golfclub voor een oplossing te zorgen. Daarover zijn de drie partijen nu in beraad. Uitgangspunt is dat alle partijen graag Peter als uitbater willen behouden en dus moet er een overbrugging voor de corona-sluitingsperiode komen.

Zodra hierover meer duidelijkheid is wil het VvE en golfclub bestuur de bewoners  daarover inlichten. Maar dat er een plan met oplossingen zal komen is zeker.

PvR