In Golfclub
TEKST HANS DE JONGH

De Golfresidentie Dronten sluit zich aan bij de Golfcirkel. Dat is een club van golfbanen in en nabij Flevoland die hun leden tegen betaling van een sterk gereduceerd tarief eenmaal op de andere deelnemende golfbanen laat spelen. Bij de Golfcirkel zijn nu zes clubs aangesloten.

De deelnemende banen zijn naast de Golfresidentie, de golfclub van Emmeloord, Dorhout Mees in Biddinghuizen, Golf4all in Harderwijk, golfclub Hoogland in Amersfoort en de Openbare Golfclub Dronten. De Golfcirkel bestond ook vorig jaar al; de Golfresidentie deed er toen nog niet aan mee.

Het lidmaatschap van de Golfcirkel kost € 99,00. Tussen 1 januari en 31 december kunnen de leden een keer 18 holes spelen op elke baan van de deelnemende golfclubs. Iedere club mag honderd leden van de Golfcirkel accepteren. De organisatie laat weten dat van dit aantal niet wordt afgeweken.

Aan het lidmaatschap is een aantal voorwaarden verbonden. Zo is deelname alleen mogelijk voor leden met een onbeperkt speelrecht. Een lid en speler op de andere golfbanen heeft dezelfde rechten en plichten als greenfee-spelers. Belangstellenden kunnen zich aanmelden in het clubhuis.