In Golf Residentie Dronten, VvE

Vandaag wordt voor het programma DE WERELD VAN GOLF opnames gemaakt op de GRD

Het programma zal op RTL7 op 6 juni worden uitgezonden, direct na de show van Harrie Mens. Vrijwel alle aspecten van golf komen aan de orde zowel de golfers zelf (ook die zijn gefilmd vanaf de tee van hole 1) maar ook de equipment, de golfbaan vanaf aanleggen tot onderhoud waarin onze aannemer SBA Golf&Groen in beeld komt, en uiteraard ook het wonen waarvoor de beste locatie van Nederland gekozen is, de GRD dus.

Voor een impressie van dat wonen worden twee bewoonsters geïnterviewd in hun eigen woning, waardoor de kijker ook een impressie krijgt wat de GRD qua wonen te bieden heeft. In de interviews wordt iets verteld over Dronten en de omgeving zoals de beschikbaarheid van scholen, recreatie, verbindingen met openbaar vervoer etc. Daarnaast uiteraard over de GRD waarom het hier fijn wonen is, de kosten van het onderhoud voor de bewoners en faciliteiten zoals het buurthuis. Er zijn ook opnames met een overview van de GRD vanaf het dak van een van de appartementsgebouwen.

Er zal een reeks themaprogramma’s op RTL7 verschijnen want naast GOLF komt er ook een programma over marathon lopers, en andere nieuwe ontwikkelingen met bewegen zoals PEDELEC. Op 6 juni zeker kijken naar DE WERELD VAN GOLF!