In Clubhuis, Golf Residentie Dronten, VvE

De Vier Seizoenen heeft weer een uitbater: moeder Mireille en zoon Michael hebben er erg veel zin in!

 

Vanmiddag was het zover, de overeenkomst met Mireille en haar zoon Michael, onder toeziend oog van vader Eric van der Velden, met het VvE bestuur werd getekend.

In de taakverdeling zal Mireille zorgen voor de organisatie en bar gedeelte en Michael de keuken. Mireille heeft al uitgebreide horeca ervaring en ziet De Vier Seizoenen, na alle negatieve ervaringen uit het verleden, als een echte uitdaging. Er is inmiddels al veel veranderd aan de inrichting en de gezelligheid en spontaniteit zijn ijzersterke eigenschappen die uitstekend van pas komen. Michael gaat de keuken voor zijn rekening nemen en daar heeft hij veel zin in.

 

Nu het ledenaantal vooral van buitenleden zo fors is gestegen is de verwachting dat die voor veel klandizie gaan zorgen. Maar ook de bewoners kunnen straks weer terecht voor een drankje maar zeker ook een lunch of diner en niet te vergeten een feestje want er is een mooie ruimte te huur voor zowel zakelijke als private aangelegenheden.

Een serieus moment voor VvE voorzitter Piet Wickelmolen en penningmeester Ron Gunneweg en Mireille en Michael van der Velden om alle gemaakte afspraken vast te leggen in een overeenkomst. En nu maar hopen dat bewoners en golfers daar snel van mogen profiteren, het wordt tijd!