In DAG, Golf Residentie Dronten, VvE

Mededelingen van Groep Sociaal

Omdat “De Vier Seizoenen” een aantal weekenden behoorlijk bezet zal zijn worden een paar van onze activiteiten verplaatst.

In tegenstelling tot hetgeen gepubliceerd is dus het volgende:

  • De familiespeurtocht, waarover t.z.t. meer bekend wordt gemaakt, is verschoven naar 2 oktober. Het is de bedoeling dat met foto’s in de hand men op zoek gaat naar het bijbehorende huis. Er vindt een prijsuitreiking plaats tussen 16:00 en 17:00 uur in De Huiskamer van D4S.
  • Dierendag staat ook dit jaar in de agenda. Geen kleurplaat maar een opdracht om zelf een dier van LEGO-stenen te bouwen. Op 10 oktober tussen 11:00 en 12:00 uur aanleveren bij De Vier Seizoenen. Prijsuitreiking tussen 15:30 en 16:00 uur in De Huiskamer van D4S.
  • Op 4 en 12 oktober organiseert Groep Sociaal de Bijeenkomsten voor “Nieuwe Bewoners”. U krijgt persoonlijk een uitnodiging.

Verder staan er twee lezingen op het programma. Beide na de Aanschuifmaaltijd van de laatste donderdag van de maanden oktober en november.
De eerste avond wordt verzorgd door Dirk de Haan met een lezing over De Paddestoel. De tweede avond organiseert André van der Velde een lezing over Alzheimer/Dementie.

Voor de goede orde: De aanschuifmaaltijden beginnen weer op donderdag 7 oktober a.s.

Op de vraag wie er van u samen met anderen naar het theater zou willen gaan is één aanmelding binnengekomen.
De fietsclub kan ook wel wat meer deelnemers gebruiken. We hebben aanvragen ontvangen voor een te vormen bridgeclubje, overdag met eventueel een lunch. Ook voor een golfclubje voor dames die gezellig met elkaar de baan in willen maar niet op dinsdag.

Nadere informatie over de afzonderlijke activiteiten volgt nog via deze site, FB en e-mail. Groep Sociaal is bezig om dit jaar nog meer dingen te organiseren!
We hopen op uw enthousiaste deelname.

U kunt ons altijd bereiken via groepsociaal.vvegrd@gmail.com