In Clubhuis, Golf Residentie Dronten, VvE

Horeca bestemming

Is De Vier Seizoenen een sportkantine of heeft het een horeca bestemming? Het kan belangrijk zijn in verband met de corona maatregelen die beperkingen opleggen aan sportkantines. Onze huidige uitbater Peter Zandvliet is er in geslaagd om de gemeente te overtuigen van de gewenste bestemming horeca in plaats van sportkantine die het eerst was.

Het Grandcafé blijft ook in de wintermaanden geopend

Nadat Peter Zandvliet te kennen had gegeven per 21 oktober te willen stoppen met de exploitatie, was het onzeker of De Vier Seizoenen open kon blijven want er komt nogal wat bij kijken. Inkoop, administratie, diploma’s, bezetting, kennis van opslag en onderhoud er is bijna een duizendpoot nodig. Dank zij de initiatieven van de “werkgroep DVS” waar de golfclub goed samenwerkte met de VvE en is er een zeer ervaren en voor velen al bekende kracht beschikbaar, Mireille van der Velden.

Komende donderdag wordt er definitief een overeenkomst met Mireille van der Velden op basis van een ZZP overeenkomst gesloten voor de duur van zes maanden. De bemensing achter de bar zal worden aangevuld met vrijwilligers waar de golfclub een belangrijke rol in heeft. Indien noodzakelijk wordt bij grotere activiteiten extra personeel ingehuurd.

De verwachting is dat Mireille met al haar ervaring ook in relatief stille periode veel gezelligheid kan brengen, maar daar zijn natuurlijk ook gezellige gasten voor nodig. Dus, kom ook in de donkere maanden naar de Vier Seizoenen!