In Golf Residentie Dronten, VvE

In week 39 (van 23 t/m 27 september) zal er groot onderhoud plaatsvinden aan de toegangsweg en rotonde van de Golf Residentie. Het onderhoud bestaat uit het afschrapen van een aantal lagen van het asfalt en het opnieuw aanbrengen daarvan. Een noodzakelijke actie om te voorkomen dat het tracé onveilig wordt.

De toegankelijkheid van ons park is niet in het geding. Er zal wel sprake kunnen zijn van vertraging aangezien er een tijdelijk aangelegde rijstrook met rijplaten beschikbaar blijft voor in- en uitgaand verkeer. Er worden verkeersregelaars ingezet om alles in goede banen te leiden. Het verkeer rijdend op de Golfresidentie kan uitsluitend aan de zijde met de lage huisnummers en hole 9 het park verlaten en oprijden.

De parkeerplaats van D4S zal uitsluitend bereikbaar zijn via de Park Residentie.

VRACHTVERKEER: Waar bewoners nu alvast rekening mee moeten houden is dat langer vrachtvervoer, langer dan 8 meter, en/of breder dan 2.20m sowieso niet het park op mogen!

Dus informeer s.v.p. bezorgers, ook wanneer dat indirect via een aannemer of hovenier gaat, dat vrachtverkeer hinder zal ondervinden van de tijdelijke toegangsweg die via rijplaten zal worden geconstrueerd.

In de weken voorafgaand aan de afsluiting zal er tijdig extra en uitgebreide informatie komen op welke wijze zowel het autoverkeer als fietsers worden omgeleid!