In Golfclub

Jeroen van Vliet met de beker voor de Business competitie. (foto Hans de Jongh)

Er is een nieuwe Business Club op de Golfresidentie opgericht die een volwaardige bedrijfscompetitie op poten heeft gezet. Initiatiefnemers zijn Aart Lijs, Jeroen van Vliet en Jan de Vries. De bedrijfscompetitie bestaat uit zes wedstrijden die eens per maand op de eerste of tweede dinsdag (einde van de middag/begin van de avond) wordt gespeeld en over 9 holes gaat. De start van de competitie is op 7 april.

De Business Club zal bestaan uit ondernemers uit Dronten en de wijde omgeving. Men kan een bedrijfslidmaatschap aangaan of minimaal € 500 per jaar sponsoren. Het bedrijfslidmaatschap is ook toegankelijk gemaakt voor  bewoners van de Golfresidentie die een eigen bedrijf hebben.

De opzet van deze competitie is dat teams van twee personen het tegen elkaar opnemen. Een vaste formule voor de zes wedstrijden is niet nodig. Er kunnen verscheidene klanten, relaties of vrienden worden uitgenodigd om in een team mee te spelen. Er wordt matchplay gespeeld. De spelvorm die men ervoor gekozen heeft is Best Ball Worst Ball. Er wordt gespeeld in poules van 4. Na de poulefase komen er nieuwe poules die om de winst strijden. De wedstrijden worden afgesloten met een hapje en een drankje.

De Business Club wil in een latere fase ook andere activiteiten voor haar leden organiseren, zoals bijeenkomsten op het gebied van ondernemen, bedrijfsbezoeken en golftripjes naar het buitenland. Meer weten? Zie ook de pagina Bedrijven met gedetailleerde info over de activiteiten van de Business Club, de Business Competitie, het bedrijfslidmaatschap en de sponsormogelijkheden.