Baanstatus vanaf 09:00uur

Baan

Hole 1 T/m 9

Hole 10 T/m 18

Qualifying

Buggy’s

Trolleys

Drivingrange

Puttinggreen

Bal Plaatsen

Datum

28/01/2020
Aanvullende Informatie

Buggy’s en trolleys alleen op de paden
Baansluiting

Geen berichten gevonden.

Hoofdsponsoren

Waarom sponsoren?

Golfspel biedt ruime contactmogelijkheden

Golf is een van de populairste sporten in Nederland. De Nederlandse Golf Federatie (NGF) staat samen met de voetbal- en tennisbond, de KNVB en de KNTB, in de top drie van de grootste sportbonden van Nederland. Golf is dus HOT en erg populair in het bedrijfsleven.

Onze golfclub heeft niet alleen bewoners die lid zijn, maar ook buitenleden. Door sponsor te worden van onze golfclub krijgt u toegang tot een interessant netwerk van bedrijven in Dronten en vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Bezoekers van de golfclub zullen een positieve associatie hebben met uw bedrijf omdat u ook het “spelletje” speelt. Daarnaast staat golf synoniem voor passie, beleving, actief zijn, kwaliteit, samenwerking en competitie. Thema’s die ongetwijfeld ook goed bij uw bedrijf passen.

Het voordeel van golf is dat het door veel mensen een lange periode in het leven en op verschillende niveaus kan worden beoefend. Het spelen van 9 of 18 holes biedt contactmogelijkheden in een sportieve en vriendschappelijke ambiance. Hierbij biedt golfsponsoring volop mogelijkheden!

Sponsoren kan op veel manieren

Neem contact op met de sponsorcommissie

Voor bedrijven hebben we de volgende sponsormogelijkheden:·

·       Bordsponsoring op de Hole

·       Wedstrijdsponsoring

·       Kledingsponsor

·       Logo op reclamezuil bij terras van het clubhuis

·       Adverteren op clubhuis televisie

·       Bagtag sponsor

·       Ballen sponsor

·       Scorecard sponsor

·       Wedstrijdboekje/caddieboekje sponsor

Wilt u meer informatie over sponsoring, neem dan contact op met de sponsorcommissie. Zij geven u graag de mogelijkheden en de prijzen per item of in pakketvorm. Email naar sponsor@golfresidentie.nl

  • Commissie behartigt belangen sponsors

Nog twee vacatures te vervullen

De belangen van de sponsors van onze golfclub worden behartigd door een commissie die bestaat uit onderstaande personen. De commissie heeft op dit moment nog twee vacatures. Belangstellenden wordt gevraagd contact op te nemen met de commissie door te mailen naar sponsor@golfresidentie.nl Heeft u vragen? Of wilt u actief sponsor worden van onze vereniging. Ook dan kunt u mailen naar sponsor@golfresidentie.nl

  • Jeroen van Vliet, voorzitter
  • Paul Verheijen, vice-voorzitter – penningmeester
  • Rob Dorresteijn, lid – accountmanager
  • Peter Beerlage, accountmanager
  • vacature, lid – accountmanager
  • vacature, lid – accountmanager