In VvE

Gisteravond was het zover, in aanwezigheid van zijn echtgenote Maria en de kinderen, de Vier Seizoenen commissie, het VvE bestuur en een vertegenwoordiger van de golfclub en uiteraard de horeca makelaar werden de contracten getekend.

We hebben hier naar uitgekeken was het adagium dat bij allen opkwam. Zowel voor Peter Zandvliet die hier op de Golf Residentie na vele jaren in het buitenland gewerkt te hebben, hier zijn draai hoopt te vinden, als bij de commissieleden en bestuur die blij zijn dat er een einde komt aan een lange periode van zorg rond de Vier Seizoenen. Peter heeft plannen voor zowel de Vier Seizoenen als het totale park. Catering aan huis, maaltijden bezorgen het kan straks allemaal. De pizza bezorger zal het zeker gaan merken dat er een actieve maaltijd bezorger is gekomen. Ook de ouderwetse gezelligheid moet weer terugkomen in de Vier Seizoenen en wanneer het gezellig is gaat Peter tot de kleine uurtjes graag door, want dat is zijn lust en zijn leven.

Alle bewoners kunnen kennismaken met Peter volgende week donderdagavond bij de welkomstreceptie die de VvE aanbiedt en waarvoor bewoners persoonlijk een uitnodiging ontvangen. Aanvang 19.30u.

Peter met zijn contract en Maria met een mooie bos bloemen

De Vier Seizoenen Commissie v.l.n.r. Nancy van Opstal, Peter Zandvliet, Dick Zoeteman, Hans Kramps en Aart Spek die hebben gezorgd voor deze nieuwe fase in het Vier Seizoenen bestaan, een goed stel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contract tekenen en gelukwensen van de VvE voorzitter zijn de zaken waar het gisteravond om ging!

Foto’s: Hans Kramps