In Clubhuis, DAG, Golf Residentie Dronten, VvE

DE ACTIVITEITENGROEP ORGANISEERT OP:

 

20 APRIL – Lezing over MICRO-ORGANISMEN: NUTTIG OF LEVENSBEDREIGEND? Kleine eencelligen kunnen heel wat aanrichten in de mens, wat doen we ertegen of hebben ze ook nut? Met inzichten en tips, spreker: Paul van Rijn  20u D4S.

22 APRIL TUINPLANTENRUIL van 10.00 uur tot 12.00 uur
op het terras van De Vier Seizoenen (tegenover de oplaadpalen op de parkeerplaats bij D4S). Neem je uitgestoken plantjes mee en ruil ze voor iets wat je graag wilt hebben. In de aanbieding in ieder geval Japanse Anemoon (roze). We willen graag weten hoe de animo is dus…. meld je komst s.v.p. even per email bij: dagvvegolfresidentie@gmail.com

 14 MEI 2023 – WANDELING DOOR DE BAAN de 1e lus van hole 1 t/m hole 9 met de start om 10.30 uur vanaf de fietsenstalling bij ‘De 4 Seizoenen’. Na de wandeling om 12.00 uur drinken we gezamenlijk een kopje koffie met wat lekkers. Wilt u deelnemen, meldt u zich dan aan bij Theo Ribbink  e-mail: tribbink@gmail.com  tel. 06 15 10 41 41

 25 MEI – SCHRIJFWORKSHOP onder leiding van ELS BROUWER het thema is: HER-INNEREN aanvang 19.30 uur D4S s.v.p. aanmelden: veerkracht.els@gmail.com Hoe werkt het eigenlijk met herinneringen, vaak borrelt er, als associatie op een beeld, geur of smaak, een herinnering op die je als het ware terug plaatst in dat moment.
Schrijvend onderzoeken we dat, ieder met eigen pen en eigen herinnering die we zo weer terug in ons opnemen: her-inneren. Zo schrijft elke deelnemer een persoonlijke route. En geloof me: naar een onverwacht uitzicht. In de workshop ontvang je “schrijfopdrachten” met dit thema in gedachten. Met de creatieve oefeningen die ik er naast geef ga je je gedachten er echt op richten…. niet altijd even bewust.

28 September- Lezing Gerrit Weijers: een samengestelde lezing over zijn wereldreis. 20u D4S.

26 Oktober – Lezing Trees Lanting over haar 12-daagse reis met de ms. Polarlys van Hurtigruten vanuit Bergen naar Kirkenes. 20u D4S.

De Activiteiten Groep zou graag – als daar op ons park genoeg animo voor is – in september 2023 weer eens een kunstroute gaan organiseren.
Onze gedachten gaan dan uit naar 16 of 23 september 2023. Wie wil hiervoor zijn huis open stellen?
Graag uw reactie mailen vóór 1 juli 2023 naar: dagvvegolfresidentie@gmail.com