In Golf Residentie Dronten, VvE

SBA Golf & Groen BV is de aannemer voor onderhoud van de Golf Residentie. Het bedrijf zal op 12 oktober een bijeenkomst organiseren waarin veel informatie over het beheer en onderhoud van heden en toekomst aan de orde komt. Mocht door de Corona maatregelen een samenkomst niet mogelijk zijn wordt op een alternatieve wijze de informatie met bewoners gedeeld.

Beste bewoners van de Golf Residentie Dronten,

Graag willen wij, beheer en onderhoud GRD en SBA Golf & Groen B.V. u er op attent maken dat er 12 oktober aanstaande een informatieavond wordt gehouden voor alle bewoners van de Golfresidentie te Dronten.

Tijdens deze informatieavond zijn de volgende partijen gevraagd om het woord te voeren en worden de navolgende onderwerpen besproken.

  • De aannemer SBA Golf & Groen welke het onderhoud uitvoert werpt een terugblik en blik vooruit, inspanningen die hebben geleid tot een betere leefomgeving met betrekking tot de woonwijk en golfbaan.
  • De adviseurs welke de VVE ondersteuning geven leggen uit wat de voordelen zijn van een prestatiecontract en het toezien op de nalevering daarvan.
  • Greenengineers Adviseurs ligt het meerjarenonderhoudsplan en stresstest toe.
  • Nib Scan Pro ligt het onderhoud 2016-2020 en nieuwe normen onderhoud 2021-2030 toe.
  • Infinity Variety Golf Holland geeft een visie op een mogelijke verdere ontwikkeling van de golfbaan.
  • Verder een mogelijk om vragen te stellen m.b.t. het algemeen belang. Deze kunnen vooraf gestuurd worden naar rvandenbeuken@golfengroen.com indiendatum is vanaf 14 september tot en met 4 oktober 2020.

Voor vragen kunt u altijd bij mij terecht en voor suggesties staan wij altijd open.

Met vriendelijke groet,

Rick van den Beuken

Parkmanager Golf Residentie Dronten

SBA Golf & Groen