In Golfclub

De golfclub van de Golfresidentie is samen met de Openbare Golfclub Dronten (OGD) en met instemming van de VvE een promotie-activiteit gestart onder het motto ‘Leden-werven-leden’. De vereniging hoopt op die manier enkele tientallen nieuwe leden in huis te halen. 

De actie komt erop neer dat een bestaand lid van de golfclub wordt gehonoreerd voor het aanbrengen van een nieuw lid. Afhankelijk van het soort lidmaatschap dat het nieuwe lid aangaat, ontvangt de aanbrenger waardetegoeden variërend van €25 tot €50. De actie is van toepassing voor drie lidmaatschapsvormen die het nieuwe lid kan afsluiten.

Het gaat daarbij om een combi-lidmaatschap 18+9 (€995) waarbij de aanbrenger €25 bartegoed ontvangt voor De Vier Seizoenen en €25 baltegoed voor de drivingrange, een volledig lidmaatschap bij de OGD (€519) waarbij de aanbrenger €25 baltegoed voor de drivingrange ontvangt en een volledig 18 holes lidmaatschap bij GRD (€695). In dat geval wacht een bartegoed van €25 voor De Vier Seizoenen.

Nieuwe leden kunnen direct spelen en wel tot en met 31 december 2020. Een bestaand lid, die een nieuw lid aanmeldt, dient de contactgegevens van het nieuwe lid door te geven aan de secretaris@golfresidentie.nl en info@openbaregolfclubdronten.nl met vermelding van naam, e-mailadres en gewenst lidmaatschap. Zodra dat is afgehandeld, wordt de beloning uitgekeerd.