In Golfclub

De golfschool van GRD en OGD komt met een lesprogramma dat speciaal is afgestemd op handicappers van 36 tot 54. Deze cursus start binnenkort en wordt door de professionals uiterst geschikt bevonden voor golfers die onlangs of iets langer geleden hun handicap hebben gehaald en zich als doel hebben gesteld om hun speelvaardigheid te verbeteren

Het lesprogramma is erop gericht om ingeslopen onvolkomenheden te corrigeren en om daardoor sneller tot progressie te komen. De cursus bestaat uit een serie van acht lessen van 45 minuten waarbij technische en mentale vaardigheden worden aangeleerd om de stap naar een lagere handicap gemakkelijker te maken. De groepsgrootte varieert van 3 tot 6 personen.

GRD-leden betalen € 159 pp. Data en tijden zijn op maandag vanaf 10 februari om 18.00 uur, op zondag vanaf 16 februari om 12.45 uur (om de week) en ’s woensdags vanaf 19 februari om 12.45 uur. Inschrijven kan, onder vermelding van naam, telefoonnummer, handicap en eventuele cursusgenoten via het e-mailadres info@openbaregolfclubdronten.nl. Men kan ook de voorkeursdag en -tijd aangeven.