In Golfclub

 

De eerste uit een serie van drie wedstrijden over 13 holes wordt vrijdag 12 augustus gespeeld. De wedstrijd stond eerder voor 20 mei op de kalender. Vanwege het onstuimige weer die dag met veel regen moest die worden uitgesteld. De drie wedstrijden worden gesponsord door VSO makelaars en taxateurs. 

De wedstrijden, die volgens de sponsor net even anders zijn dan andere wedstrijden, spelen zich af op de achtereenvolgende holes 1, 2, 14, 15, 16, 17, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9. Deze combinatie van holes wordt als een uitdagend alternatief gezien voor leden die gewoonlijk 9 holes spelen en als extra aantrekkelijk voor de 18 holes spelers.

Er is een superprijs met een waarde van maximaal duizend euro voor een hole in one. Die prijs betreft een VSO-promotiepakket bij de eventuele verkoop van de woning van de winnaar. Daarnaast wordt een extra prijs verloot onder de deelnemers van de drie wedstrijden en zijn er leuke prijzen voor de longest, neary en tweary. Hoe vaker iemand meespeelt hoe groter de kans om te winnen.