Baanstatus vanaf 09:00uur

Baan

Qualifying

Buggy’s

Trolleys

Drivingrange

Puttinggreen

Datum

04/08/2020
Aanvullende Informatie

De baan is uitsluitend toegankelijk voor spelers die een starttijd hebben gereserveerd.
Baansluiting

Dinsdag 4 augustus damesdag, hole 1 gesloten van 10.00 tot 12.50 uur en hole 10 van 11.30 tot 3.50 uur.

 

woensdag 5 augustus: Inloopcompetitie 16+ (9 holes) Inloop holes 1-9 en 10-18. Spelers starten vanaf 17.30 tot 18:30 De golfbaan is gesloten voor andere spelers.

Wedstrijdspelen is plezierig

Commissies organiseren per jaar honderden wedstrijden

Het bestuur van de golfclub stelt zich onder meer ten doel voor zoveel mogelijk mensen wedstrijden te organiseren, al dan niet qualifying. Er zijn tal van commissies actief om dat beleid gestalte te geven.

Zo is er een weekendcommissie, een damescommissie, een seniorencommissie, een heren-MF-commissie, een jeugdcommissie en een inloopcommissie voor de woensdagavond. Verder zijn er commissies die wedstrijden organiseren voor speciale gelegenheden, zoals de Ryder Cup- en de Solheim Cup dat een tweejaarlijks evenement is en de lustrumcommissie die in 2022 weer in actie komt. De golfclub bestaat dan een kwart eeuw.

Wedstrijd spelen is plezierig. Dat is ook het credo van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF). Onze vereniging onderschrijft die doelstelling voluit.

Er worden niet alleen lokale competities gehouden, ook regionaal (Polderbokalen) en landelijk (NGF-competitie) is onze vereniging actief