Baanstatus vanaf 09:00uur

Baan

Qualifying

Buggy’s

Trolleys

Drivingrange

Puttinggreen

Bal Plaatsen

Wintergreens

Datum

05/12/2020
Aanvullende Informatie

Buggy’s en trolleys alleen op de paden.
Baansluiting

De baan is uitsluitend toegankelijk voor spelers die een starttijd hebben gereserveerd. De baan is vanwege coronamaatregelen tijdelijk niet toegankelijk voor greenfeespelers.

Stokkenbonuswedstrijd zondag 6 december, Hole 1 gesloten van 10.30 tot 12.40 Holes 10 – 18 worden niet gebruikt in de wedstrijd.

Wedstrijdspelen is plezierig

Commissies organiseren per jaar honderden wedstrijden

Het bestuur van de golfclub stelt zich onder meer ten doel voor zoveel mogelijk mensen wedstrijden te organiseren, al dan niet qualifying. Er zijn tal van commissies actief om dat beleid gestalte te geven.

Zo is er een weekendcommissie, een damescommissie, een seniorencommissie, een heren-MF-commissie, een jeugdcommissie en een inloopcommissie voor de woensdagavond. Verder zijn er commissies die wedstrijden organiseren voor speciale gelegenheden, zoals de Ryder Cup- en de Solheim Cup dat een tweejaarlijks evenement is en de lustrumcommissie die in 2022 weer in actie komt. De golfclub bestaat dan een kwart eeuw.

Wedstrijd spelen is plezierig. Dat is ook het credo van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF). Onze vereniging onderschrijft die doelstelling voluit.

Er worden niet alleen lokale competities gehouden, ook regionaal (Polderbokalen) en landelijk (NGF-competitie) is onze vereniging actief