Baanstatus

Baan
Qualifying
Buggy's
Trolleys
Drivingrange
Puttinggreen
Bal Plaatsen
Datum
15/12/2018
Aanvullende Informatie
Baansluiting

zaterdag 15 december: Wintercompetitie hole 1 gesloten van 10.30 tot 12.00 en hole 10 gesloten van 12.00 tot 13.30

Iedereen kan lid worden van de golfclub

Dit zijn de tarieven per 1 januari 2019

Soort/ aantal holes 18 holes 9 holes
Gehele jaar, ongelimiteerd €  695 *1) € 455
Proeflidmaatschap, drie maanden *2) €  250
Jeugd t/m 18 jaar *3) €  175
Jeugd t/m 25 jaar *3) €  225
Jeugd-senioren 26 t/m 30 jaar *3) €  375
Business lidmaatschap *4) € 1.295 *5) € 795
Gecombineerd lidmaatschap GRD/OGD, ongelimiteerd *6) €  995

Voorwaarden:

  1. Lid van Golfclub en NGF. Hele jaar speelrecht. Speelrecht op de eerste negen holes (holes 1 tem 9). Deelname aan 18-holes wedstrijden, via verhoogd inschrijfgeld van €12,50 (i.p.v. €2,50). Geen deelname clubkampioenschappen. Kan gebruik maken van de hospitality regeling voor spelen bij andere clubs. Kan gasten introduceren voor een 9-holes greenfee ad  €15,00
  2. Lid van Golfclub en NGF. Drie aaneengesloten maanden in de periode 1 maart tot en met 31 oktober. Indien aspirant lid besluit volledig lid te worden, direct na het proeflidmaatschap, ontvangt hij een reductie van € 150 bij een 18-holes en € 100 bij een 9-holes lidmaatschap. Uitsluitend voor hen die nog geen lid zijn geweest van GC GRD. Deelname aan  wedstrijden; geen clubkampioenschappen. Kan gasten introduceren tegen geldende tarief gedurende de lidmaatschapsperiode.
  3. Lid van Golfclub en NGF. Lidmaatschap is geldig tot en met het jaar waarin de genoemde leeftijdsgrens wordt bereikt. Alle faciliteiten van een seniorlid, echter mogelijke leeftijdsbeperkingen.
  4. Lid van Golfclub en NGF. Hele jaar speelrecht. Kan deelnemen aan wedstrijden. Lid dient ingeschreven te staan als ondernemer bij de Kamer van Koophandel. Lidmaatschap is inclusief 20 (18 holes) greenfee kaarten. Inclusief vermelding op overzicht business leden.
  5. Lid van Golfclub en NGF. Hele jaar speelrecht. Speelrecht op de eerste negen holes (holes 1 tem 9). Deelname aan 18-holes wedstrijden, via verhoogd inschrijfgeld van €12,50 (i.p.v. €2,50). Geen deelname clubkampioenschappen. Lid dient ingeschreven te staan als ondernemer bij de Kamer van Koophandel. Lidmaatschap is inclusief 20 (9 holes) greenfee kaarten. Inclusief vermelding op overzicht business leden.
  6. Lid van Golfclub GRD en OGD en NGF. Hele jaar speelrecht op beide banen. Kan deelnemen aan wedstrijden en clubkampioenschappen van beide verenigingen. Lid kiest “home course” waar de ledenadministratie e.d. wordt verzorgd.

 Greenfee 2019

Greenfee mogelijkheden 18 holes 9 holes
Greenfee voor introducé €  25 €  15
Greenfee voor vrije golfer €  45 €  25
Greenfee voor groepen per speler €  45 €  25
Greenfee voor jeugd en jong volwassenen €    5 €    5
 Greenfee 10-rittenkaart (persoonsgebonden) € 295 € 175

Het speelrecht

De baan is gezamenlijk eigendom van de eigenaren van de woningen op de Golf Residentie, die per woning twee speelrechten hebben (totaal dus 900). Zolang die niet allemaal gebruikt worden, is het ook mogelijk als niet-bewoner lid te worden van de golfclub. De eigenaar, in de hoedanigheid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) Golf Residentie Dronten, geeft deze speelrechten aan zogenaamde buitenleden uit. Spelen wanneer u wilt en nauwelijks wachttijden op een A-status golfbaan, dit is uniek in zijn soort.

Spelen op de baan  

Om op onze baan te mogen spelen moet men minimaal in het bezit zijn van EGA-handicap 54 (voorheen GVB) of een door onze vereniging verleende c.q. goedgekeurde ‘baanpermissie’. Als u op dit infobulletin klikt, kunt u kennisnemen van alle mogelijkheden die onze vereniging u biedt. Vervolgens kunt u dit inschrijfformulier en voor aan de Golfresidentie gelieerde bewoners/eigenaren dit machtigingsformulier-GRD voor betaling van de jaarcontributie aan de golfclub downloaden, invullen en opsturen aan de Ledenadministratie van Golfclub Golf Residentie Dronten, Golfresidentie 129, 8251 NS Dronten.
Alle niet aan de Golfresidentie gelieerd zijnd geïnteresseerden kunnen hetzelfde inschrijfformulier en het machtigingsformulier-VvE voor betaling van de jaarcontributie én kosten speelrecht aan de golfclub downloaden, invullen en opsturen aan de Ledenadministratie van Golfclub Golf Residentie Dronten, Golfresidentie 129, 8251 NS Dronten.

Indien u de VvE machtigt via een Nederlands IBAN-nummer, dan hoeft u de bankidentificatie, naam, adres en postcode van de bank niet in te vullen. Vervolgens print u het formulier en voorziet u het van een handtekening. Bij voorkeur het formulier e-mailen naar leden@golfresidentie.nl waarna u een bevestiging krijgt van ontvangst. Mocht u niet in de gelegenheid zijn te scannen, dan is een goede foto van het formulier ook een optie. Heeft u geen van deze mogelijkheden tot uw beschikking, dan kunt u het formulier in de brievenbus van het clubhuis deponeren, Golfresidentie 129, 8251 NS, Dronten.

Een geïnteresseerd lid moet dus altijd twee formulieren opsturen. U krijgt ten aanzien van uw lidmaatschap daarna zo spoedig mogelijk bericht.

Golfen door groepen

Informeer naar de mogelijkheden

Op onze golfbaan (met NGF-A status) is het sinds enige tijd mogelijk om met een groep te komen golfen. Of je nu lid ben van onze golfclub, bewoner van de Residentie, of je voldoet niet aan een van die twee voorwaarden, dat maakt niet uit.

Ook een groep die geen enkele relatie heeft met de golfclub, de leden of de bewoners, is onder bepaalde voorwaarden welkom.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, stuur dan een e-mail met uw wensen naar onze groepen-coördinator. Vermeld daarin ook uw telefoonnummer zodat hij contact met u kan opnemen.