In Golfclub

Er zijn exclusieve prijzen van twee nieuwe sponsoren voor de ’27 van Dronten’. De 27 van Dronten wordt zaterdag 11 juni gespeeld op de banen van de Openbare Golfclub Dronten en van de Golfresidentie Dronten. De weekeindcommissie organiseert traditioneel dit tweebanen-evenement waar gewoonlijk veel belangstelling voor bestaat. Het wordt Strokeplay gespeeld.

FirmSeats, het bedrijf van Erwin Hammer, sponsort deze wedstrijd met een bureaustoel als hoofdprijs ter waarde € 400 en een tweede prijzenpakket met een waarde van nog eens € 250. Ook Groente Productie Flevoland BV treedt bij deze wedstrijd op als sponsor. Groente Productie Flevoland heeft voor elke deelnemer een fruitpakket met daarin een appel, een banaan, een mandarijn en een flesje Flevosap.

Daarnaast is er voor de deelnemers aan deze wedstrijd, die om half elf op zowel hole 1 als hole 10 van de baan van de Golfresidentie start, na 9 holes en na 18 holes nòg een verrassing in de vorm van een kop soep en/of een frisdrankje. Inschrijven kan nog tot donderdagavond 9 juni 18.00 uur.