In Golfclub

De heren senioren werden na afloop van de wedstrijd op de baan van de Veluwse verrast door de chef-kok met een creatieve presentatie van een bonbon bij de koffie.

SAMENSTELLING HANS DE JONGH

De dames senioren hebben de NGF-competitie 2022 op een eervolle manier afgesloten met een tweede plek op de ranglijst van poule M207. Ze moesten alleen ’t Sybroek voor zich dulden dat nu kans maakt om in de halve finale mee te doen voor het landskampioenschap.

De dames speelden hun laatste wedstrijd op de baan van Emmeloord tegen De Koepel en wonnen die met 14-8. Bij de singles werd uiterst zuinig omgesprongen met de beschikbare punten. Van de 14 punten waren er slechts 2 voor tegenstander De Koepel; bij de Greensomes was de tegenstand taaier en werd het 4-2 in het nadeel van Dronten.

De heren senioren beleefden een mooie dag op de fraaie bosbaan van de Veluwse en waren met een eindstand van 14-4 best tevreden. In poule P58 bereikten ze een veilige derde plek, nadat in de morgenuren eerst de dubbels met 5-1 werden gewonnen en ’s middag de singles met 9-3 konden worden afgesloten.

Tegen een sterk spelend duo van tegenstander De Koepel waren Harbert Knottnerus en Rob van Dijk niet opgewassen, maar speelden desalniettemin all square. Na een dominant optreden van Dronten in het tweede deel van de wedstrijd waarbij alleen Marco Oussoren als eerste heer een verliespartij moest incasseren, blijven er kansen om volgende week nog poulewinnaar te worden.