In Golfclub

Er komen drie door VSO makelaars gesponsorde wedstrijden over 13 holes die net even anders zijn dan andere wedstrijden “zoals je mag verwachten van VSO”, aldus de sponsor. Er is een superprijs met een waarde van maximaal duizend euro voor een hole in one. De eerste wedstrijd staat voor vrijdag 20 mei op de kalender. De beide overige wedstrijden worden op vrijdag 22 juli en vrijdag 2 september gespeeld. 

De wedstrijden, die telkens om 14.00 uur met een shotgun van start gaan, spelen zich af over 13 holes. Voor mensen die gewoonlijk 9 holes lopen, wordt dit als een extra uitdaging gezien maar ook voor de 18-holes spelers is dertien holes een aantrekkelijk alternatief. De wedstrijden, die tevens toegankelijk zijn voor invitees, worden gespeeld op de achtereenvolgende holes 1, 2, 14, 15, 16, 17, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9.

De superprijs voor een hole in one betreft een gratis promotiepakket van makelaar VSO bij de verkoop van de woning. Daarnaast wordt een extra prijs verloot onder de deelnemers van de drie wedstrijden en zijn er leuke prijzen te verdienen met een longest, neary én tweary. Hoe vaker iemand meespeelt, hoe groter de kans is om de extra prijs te winnen. Inschrijven voor de wedstrijd van 20 mei is al mogelijk.