In Golfclub
DOOR JAN HAASNOOT, voorzitter golfclub Golfresidentie Dronten

Zoals u weet is de golfclub al ruim een half jaar in overleg met de gemeente om toestemming te krijgen voor de bouw van een locker- en buggyloods. De laatste twee weken is dit overleg in een stroomversnelling gekomen en is de begeerde toestemming daadwerkelijk verkregen en inmiddels schriftelijk bevestigd. Dat betekent dat we mogen bouwen!

Het is nu zaak dat we de offertes laten actualiseren en de bouw gaan plannen met de aannemer. Voordat we daadwerkelijk met de bouw kunnen starten, zijn er echter nog twee obstakels te overwinnen:

De bouwplaats moet definitief worden bepaald. Het vaststellen en uitzetten van de bouwlocatie vindt op 5 mei plaats. En de bouwlocatie moet bouwrijp worden gemaakt. Wij verwachten binnen twee weken de voorstellen daarover binnen te hebben.

Onderdeel van het bouwrijp maken is het rooien van struiken en beplanting ter plekke. Hier schuilt nog een kleine onzekerheid die relatief grote impact op de planning kan hebben. Het zou namelijk kunnen dat er op of rond de beoogde bouwlocatie vogels broeden. Het vaststellen- en de eventuele consequenties daarvan zal eveneens binnenkort plaats vinden en zodra hier meer duidelijkheid over is zullen wij u daarover informeren.