In Golfclub

Drie winnaars van de wintercompetitie met van rechts naar links Feike Greidanus, George Gerritsen en Guus Krens.

De wintercompetitie over 18 holes bij de senioren is na een spannende finale gewonnen door Hans Verhoog. Hij scoorde totaal 175 Stablefordpunten uit vijf wedstrijden. Felicitaties waren er van voorzitter Jan Haasnoot. Die reikte aan alle winnaars ook een fraaie herinneringstrofee uit.

Feike Greidanus slaagde er in een indrukwekkende eindsprint nog in om George Gerritsen van de tweede plek te stoten en finishte met 173 punten achter de winnaar. Met 167 punten wist George Gerritsen op zijn beurt een aanstormende Natasja Hoegee van zich af te houden. Zij werd vierde.

De wintercompetitie telde 55 deelnemers, werd over acht wedstrijden gespeeld en ging over de beste resultaten uit vijf wedstrijden. Hans Verhoog liet in de eerste wedstrijd al gelijk blijken welke aspiraties hij had door met 40 punten zijn positie duidelijk te markeren.

Bij de 9 holers, met 25 deelnemers, ging de overwinning naar Mimi van Daalen. Zij had een totaal score van 97 punten uit vijf wedstrijden. Hans van den Hoogen, die de finalewedstrijd niet meespeelde, werd met 78 punten desondanks tweede. Guus Krens werd met drie punten minder derde.

De dagwedstrijd bij de 18 holers werd gewonnen door Lenie Oppelaar met 38 punten. Feike Greidanus werd tweede met 37 punten en Folkert de Jager met een gelijk aantal derde. Bij de 9 holers werd Guus Krens eerste met 19 punten. Mimi en Ruud van Daalen werden achtereenvolgens tweede met 18 punten en derde met 16 punten.