Het was gisteravond goed toeven in De 4 Seizoenen waar de keukenbrigade onder de bezielende leiding van Naomi een wild proeverij presenteerde om je vingers bij af te likken. Het voorgerecht bestond uit vijf delen met carpaccio van hert met truffel mayonaise, bospaddenstoelsoep met truffelolie, wildpaté, eendenborstsalade, fazant en paddenstoelenragout
Hoofdgerechten met onder meer een heerlijke reepeper, wildzwijnstoof, hertenbiefstuk en zo nog een aantal heerlijke gerechtjes. Wat een verwennerij om een keur van wildgerechten zo te kunnen proeven.
Dessert met als persoonlijk hoogtepunt een crème brûlée met een vleugje kaneel en vanille. Het bijpassende wijnarrangement maakte het geheel compleet. De 40 gelukkige aanwezigen keerden na een paar uur huiswaarts met een veelheid aan indrukken en smaakervaring.
Vanwege de grote belangstelling is vanavond een tweede proeverij georganiseerd, met ongetwijfeld enthousiaste ervaringen.
Alle lof voor zowel Naomi als de gastvrouwen onder de enthousiaste leiding van Marco. De Vier Seizoenen op zijn best!