In Golf Residentie Dronten, Groep Sociaal, VvE

De Groep Sociaal laat weten dat er een aantal wijzigingen zijn in de data van activiteiten. Om te voorkomen dat je voor een onverwachte verrassing komt te staan is het simpel de pagina Activiteiten te raadplagen waar de volledige agenda wordt vermeld. Deze agenda voor de maand oktober staat nu hieronder afgebeeld.

Agenda activiteiten Groep Sociaal oktober

  • Op vrijdag 1 oktober ontvangen de bewoners per e-mail de bescheiden voor de familiespeurtocht “Kijk goed rond in de wijk” die op zaterdag 2 oktober van start gaat. De opdracht is om met detailfoto’s in de hand op zoek te gaan naar het bijbehorende huis. De optelsom van de gevonden huisnummers is de oplossing. Neem dus ook een pen mee! Er wordt een taart verloot onder degenen met de goede oplossing om 16:00 uur in De Huiskamer van de Vier Seizoenen.
  • Op donderdag 7 oktober beginnen Mireille en Michael weer met de wekelijkse aanschuifmaaltijden. Groep Sociaal omarmt dit initiatief omdat deze maaltijden een mooie gelegenheid zijn voor alleenstaanden, nieuwkomers en “ binnenzitters” om anderen te ontmoeten en te spreken. Opgeven tot en met de dinsdag voor de maaltijd bij D4S.
  • Op zondag 10 oktober kunnen de inzendingen van de Lego Dierendag wedstrijd tussen 11:00 en 12:00 uur in de Vier Seizoenen in de Huiskamer worden neergezet. Prijsuitreiking tussen 16:00 en 17:00 uur. Vergeet het briefje met naam en leeftijd niet!
  • Wegens onvoorziene omstandigheden zijn de Nieuwe Bewoners Avonden uitgesteld en vinden die nu plaats op 19 en 26 oktober. Aanvang 20:00 uur. U krijgt persoonlijk een uitnodiging via e-mail.
  • Op donderdag 28 oktober houdt Dirk de Haan in de Vier Seizoenen een lezing over de Paddenstoel. Aanvang ongeveer 20:15 uur, inloop vanaf 20:00 uur.
  • Op zaterdag 30 oktober organiseren we een excursie naar Kaasboerderij De Polderzoom, vlak bij de brug bij Elburg. Een bijdrage van € 5,00 p.p. wordt er gevraagd. We verzamelen achter De Vier Seizoenen om 13:30 uur. U kunt zich opgeven via onderstaand e-mailadres. Wilt u met iemand meerijden, meld dat dan even.

Wij zijn bereikbaar via groepsociaal.vvegrd@gmail.com
Graag zien en spreken wij u bij deze activiteiten!