In Golf Residentie Dronten, Groep Sociaal, VvE

VERANDERINGEN BIJ DE GROEP SOCIAAL.

Met ingang van 1 januari 2022 zal Els van den Wijngaart met haar activiteiten voor De Groep Sociaal stoppen. De Groep zal dan tevens van naam veranderen en voortaan DE ACTIVITEITEN GROEP, kortweg DAG, gaan heten. Deze naam past beter bij hetgeen er wordt georganiseerd. Els Gunneweg zal een tijdje het aanspreekpunt zijn maar wil ook, op niet te lange termijn, stoppen met haar bezigheden voor de Groep. Trudy Boersma, Greet Ribbink en Els Brouwer werken nog en/of zijn elders te druk om de “kar te gaan trekken”.

Zij hebben dus dringend versterking nodig. 
Wie, o, wie wil die taak op zich nemen? Het kan toch niet zo zijn dat het bestaan van De Groep Sociaal oftewel De Activiteiten Groep in gevaar komt? Je bent gezellig bezig, komt met veel mensen in contact en daarbij geeft het ook voldoening. Vraag het team naar hetgeen er georganiseerd wordt. Eigen ideeën zijn van harte welkom.
Er vinden jaarlijks wat vaste activiteiten plaats zoals b.v. lezingen, een excursie, garage sale. Verder kan elk leuk plan in overleg gerealiseerd worden.

Wij zien graag jullie aanmeldingen tegemoet. Gebruik daarvoor alsjeblieft het nieuwe e-mailadres: dagvvegolfresidentie@gmail.com