In Golf Residentie Dronten, Groep Sociaal, VvE

We hopen dat er deze week flink gebouwd wordt met de LEGO-steentjes en dat we zondag 10 oktober om 16:00 uur in de Vier Seizoenen een “dierentuin” kunnen bewonderen en het ons heel moeilijk zal vallen de keus voor een prijsje te maken.
Vergeet niet om tussen 11:00 en 12:00 uur de diertjes in de “Huiskamer” met naam en leeftijd erbij neer te zetten.

Nieuwe bewoners hebben een uitnodiging ontvangen voor een informatieve avond. Er zijn veel huizen van eigenaar veranderd zodat we twee avonden moeten organiseren. Het loopt echter nog niet storm met aanmeldingen. Meld u aan via: groepsociaal.vvegrd@gmail.com

Dirk de Haan geeft op donderdagavond 28 oktober a.s. ( na de aanschuifmaaltijd) een lezing over Paddenstoelen. Aanvang omstreeks 20:15 uur, inloop 20:00 uur.

U kunt zich opgeven voor de excursie van 14:00 tot 16:00 uur naar Kaasboerderij De Polderzoom, Elburgerweg 36. (nabij de brug bij Elburg.)
Zaterdag 30 oktober verzamelen we om 13:30 uur op de parkeerplaats achter De Vier Seizoenen. Er wordt een bijdrage van € 5,00 pp gevraagd. Opgeven via: groepsociaal.vvegrd@gmail.com

Op zondag 7 november van 11:00 tot 16:00 uur zullen enkele dames van de handwerkclub een handwerkmarkt houden in De Vier Seizoenen. Lieve knuffels in alle soorten en maten, kerstspullen, kleding, etc. zullen worden verkocht. Zeker voor de feestdagen is dit een mooie gelegenheid om leuke, creatieve, cadeautjes in huis te halen!

We gaan weer wandelen over de baan! Op zondag 7 november om 11:00 uur organiseren we samen met de wandelclub de wandeling over de golfbaan.
Het is een leuke gelegenheid voor nieuwe bewoners en niet-golfers om ons mooie park van een andere kant te bekijken. We verzamelen bij de fietsenstalling voor De Vier Seizoenen. Graag aanmelden via: robdorresteijn@gmail.com