Kunstveiling ten behoeve van hospice in Dronten

 

De golfclub organiseert een kunstveiling in eigen huis. De opbrengst is bestemd voor het hospice in Dronten. Iedereen is daar welkom. De golfclub doet dat samen met de kunstgroep van de Groep Sociaal van de Golfresidentie. De veiling is op zondag 4 augustus en begint om half vier. Als veilingmeester treedt Cees de Bruin op.

Er worden kunstwerken, zoals schilderijen, keramiek etc., geveild die óf speciaal voor dit doel zijn vervaardigd óf ervoor beschikbaar zijn gesteld. Op deze pagina staat een catalogus die voortdurend wordt ge-updated en een totaal overzicht geeft van de te veilen kunstvoorwerpen. De te veilen stukken worden vanaf 26 juli tijdens de gebruikelijke openingsuren in het clubhuis geëxposeerd.

Er kan tot en met de 15e juli kunst ter veiling worden aangeboden via het e-mailadres veilingkunst@gmail.com.

In het kader van de acties voor het hospice wordt ook een golfwedstrijd georganiseerd. Die wordt over twee banen gespeeld, die van de Golfresidentie en die van de OGD. De wedstrijddag is zaterdag 3 augustus. Hoofdsponsor Volvo Jacob Schaap en drankenwinkel Mitra staan garant voor mooie prijzen. Het inschrijfgeld van € 10 is bestemd voor het goede doel.