In Golf Residentie Dronten, Groep Sociaal, VvE

Afgelopen zondag 8 mei Moederdag , hebben een aantal bewoners van de Golf Residentie weer een prachtige eerste baanwandeling van dit jaar gelopen!
De activiteiten groep DAG organiseert dit 2 x per jaar in het voor- en najaar.

Vanaf 10.30 tot 12.15 hebben wij een wandeling gemaakt over hole 1 t/m 9 ,de baan lag er mooi bij en het weer werkte mee dus alle ingrediënten voor een mooie wandeling. Een aantal wandelaars waren niet bekend met de golfsport dus voor hen extra leuk om eens op de baan te kijken. Arie van der Graaf ,VvE commissaris beheer en onderhoud, en Herman van Someren van de golfclub, vertelden afwisselend van elkaar over het golfspel in de baan, en het tot stand komen van onze golfbaan.

We hebben een enorme diversiteit aan bomen gezien, vogelhuisjes ,insecten hotels , het knaagwerk van een bever, en zelfs een bijenkast. Iedereen genoot volop en raakte met elkaar aan de praat, heel gezellig. Na afloop hebben we een kop koffie gedronken op het zonnige terras van de Vier Seizoenen, zie foto.

Dus wilt u er ook bij zijn in het najaar, houd dan de informatie van de Golfresidentie in de gaten , dan kunt u zich aanmelden bij tribbink@gmail.com

Hartelijke groet van Greet en Theo Ribbink

 

 

 

Napraten bij D4S in de zon

 

 

 

Foto fam. Ribbink