In Golfclub

TEKST EN FOTO’S HANS DE JONGH

Rob van Dijk is winnaar geworden van de overall prijs van de lustrumwedstrijden. Met 12 punten liet hij Annely Theunissen die 16 punten kreeg als tweede achter zich. Marja Kosterman, met 19 punten, werd derde. Om in aanmerking te komen voor de overall prijs moest aan minimaal vier van de elf wedstrijden worden meegespeeld.

Vandaag werd de laatste lustrumwedstrijd gespeeld. De zomercarnaval cross country trok met bijna tachtig man het grootst aantal deelnemers van de afgelopen week. Het team van Erik van der Velden had een score van 61 netto en werd daarmee eerste prijs winnaar. Het team van Aart Lijs werd tweede met 63 netto en het team van Jean-Louis Landas werd met hetzelfde aantal derde.

De midzomernachtwedstrijd, waarmee de lustrumviering werd geopend, werd gewonnen door het team van Herman van Someren. De best verklede deelnemer aan de cross country was, volgens de jurerende crew van De Vier Seizoenen, John Burgmeijer die als sheriff de baan in ging. Paul van Rijn werd tweede en Tineke Visch derde.

Bij de foto’s: De winnaars van de overall prijzen van de lustrumweek met in het midden Rob van Dijk, rechts Marja Kosterman en links Annely Theunissen. Midden links John Burgmeijer als sheriff met Marijke Prins van de lustrumcommissie en midden rechts Herman van Someren die de Midzomernachtwedstrijd won. Op de onderste foto het winnende team van de cross country met Michael van der Velden, Jan de Vries van de lustrumcommissie, Stanley van der Velde, Erik van der Velden en Thea Hussaarts.