In Golfclub
DOOR HANS DE JONGH

Samen met de reguliere competitiewedstrijd bij de senioren organiseert de plaatselijke consul van de Stichting Old Grand Dad komende donderdag een clubwedstrijd bij de Golfresidentie om aandacht te vragen voor het werk van de stichting. 

Nieuwe clubconsul Feike Greidanus die het afgelopen jaar Guus Krens in die functie is opgevolgd, hoopt door de wedstrijd jonge grootvaders te interesseren voor de Old Grand Dad organisatie. Tegen een geringe jaarlijkse bijdrage kan men er donateur van worden.

Met het geld dat landelijk wordt ingezameld wordt jongeren met een beperking nieuwe mogelijkheden geboden op het gebied van sport, spel en beweging. Sinds de oprichting van de organisatie in ons land, bijna 50 jaar geleden, heeft de stichting daar meer dan drie miljoen euro in geïnvesteerd.

Twee jaar geleden werd de regionale finale van de Old Grand Dad wedstrijden in Dronten gespeeld. Zo’n tachtig grootvaders uit heel Nederland namen daaraan deel. Door de geweldige ontvangst die de organisatie daarbij ten deel viel werd de Golfresidentie onderscheiden met de titel ‘Vriend van de OGD’.