In Golfclub

Een collage van veel nog niet eerder gepubliceerde foto’s van de lustrumviering.

DOOR HANS DE JONGH

Het tweede nummer van dit jaar van het digitale clubmagazine Fore Seasons dat dezer dagen verschijnt besteedt veel aandacht aan het voorbije lustrum. Behalve een uitgebreid verslag van de golfweek komt de Fore ook met een actuele fotoreportage van het lustrum.

Daarnaast is er een verhaal over het fenomeen Mixed Friday dat aan zijn tiende jaargang bezig is en opvallend genoeg pas tijdens het lustrum zijn eerste nachteditie beleefde. De Mixed Friday-commissie wilde al eerder Night editions houden, maar moest vanwege de pandemie wedstrijden telkens cancelen.

Ook staat er een uitgebreid verslag in de Fore van het bezoek dat de winnaars van de Mitra Maandbekercompetitie 2021, samen met de sponsor, aan Texel brachten waar behalve gegolfd ook werd gedineerd en een bezoek aan een brouwerij werd gebracht. In het clubblad staat ook een nadere duiding van de resultaten van de enquête die de vereniging onder haar leden hield.

Tenslotte zijn er de berichtenpagina’s, het o zo boeiende en smakelijke recept van Dirk Houtveen, is er de column van voorzitter Jan Haasnoot, de adviezen van golffysiotherapeut Hans Driesman en de tips & tricks van golfprofessional Tom Mulder, alsmede de column van Andy Houtkamp.