In Golfclub

DOOR HANS DE JONGH

De Mitra Maandbekerwedstrijden die 3 april begonnen naderen hun ontknoping. Zondag om 11 uur gaat de laatste wedstrijd uit een serie van zeven van start. Bij de bruto wedstrijd gaat de strijd vooral tussen Marcel Vonk en Mark Visch. Voor de netto overall prijs is Ria van Miltenburg grote kanshebber.

Marcel Vonk gaat fier aan de leiding maar zijn belager is nog niet kansloos. Bij de Maandbeker gaat het om de beste vijf resultaten van de zeven gespeelde wedstrijden. Voor de netto overall prijs maakt Ria van Miltenburg een grote kans; Marcel Vonk staat hier tweede. Bij het birdieklassement staat Mark Visch met acht stuks op de eerste plek. Arnoud Fontein neemt de tweede plek in met zes birdies.

De maandbeker competitie wordt gesponsord door Christian Voogt van wijn- en drankenhandel Mitra Dronten. De overall prijs is een compleet verzorgd weekeinde weg voor twee personen waarbij golf en ontspanning centraal staan. Bij de prijs horen twee greenfees, een overnachting, een diner en ontbijt en een ontvangst met rondleiding in een brouwerij.

Archieffoto: Sponsor Christian Voogt reikt een van de dagprijzen uit aan Gerard Bosman.