In Golfclub
DOOR HANS DE JONGH

Een zogenoemde afzwaaier op hole 10 heeft woensdag voor honderden euro’s schade aangericht aan een van de appartementen aan de Winter van het complex Rose. Bewoonster Trees Lanting was niet thuis toen een golfballetje de dubbele beglazing van haar serre vernielde. Het balletje is teruggevonden.

De veronderstelling is dat van een deelnemer aan de wekelijkse inloopcompetitie van afgelopen woensdagavond de bewuste afzwaaier afkomstig is. Een andere bewoonster van het appartement heeft in de vroege avond een doffe knal gehoord die in verband kan worden gebracht met de schade die is ontstaan.

Niettemin heeft niemand zich gemeld. In het baanreglement van de golfclub staat dat een speler wiens bal eigendommen van een ander raakt, verplicht is zich ervan te overtuigen of er al dan geen schade is aangericht.

In alle gevallen wordt van de betrokkene verwacht, dat die tenminste naam en telefoonnummer achterlaat als de bewoner van het betreffende pand niet thuis is. Het gaat om huisnummer 44 van de Winter. De bewoonster is bereikbaar onder nummer 06-18934304.