In Golf Residentie Dronten, VvE

De Burendag, een VvE initiatief, die zich vanaf 13u hoofdzakelijk rondom D4S concentreert heeft als centraal thema, samen een gezellige middag hebben voor jong en oud. Dat kan door mee te doen met de activiteiten die worden georganiseerd zoals jeu-de-boules, tafelvoetbal of gewoon bij D4S een kopje koffie of thee gratis ophalen en een praatje maken met buurtgenoten kan de saamhorigheid en eenheid ten goede komen. Voor de kinderen is er o.a. een springkussen.

De Golfdag staat in het teken van kennismaken met golf voor klein en groot. Er zijn rondom de putting green allerlei activiteiten zoals putten en chippen onder deskundige begeleiding ook is er een midgetgolfbaan. Uiteraard is alle info over de golfclub en golflessen beschikbaar.

De Garageverkoop niet vergeten! Op de Zomer 77 hebben een aantal buren zowel klein huisraad als andere interessante artikelen verzameld die vanaf 13u te koop worden aangeboden. Zomer 77 wordt vanaf de Golfresidentie aangegeven dus niet te missen. Ga even neuzen, het is de moeite waard!!