In Golfclub

TEKST HANS DE JONGH | FOTO NGF

De nieuwe jeugdcommissie van onze vereniging is bezig met het uitrollen van een leuk en actief activiteitenprogramma voor huidige en toekomstige jeugdleden. Lessen voor de jeugd werden al verzorgd door golfprofessional Tom Mulder maar inmiddels worden eens per twee weken ook wedstrijdjes op onze baan gehouden en traint de groep maandelijks op de shortgolfbaan in Swifterbant. 

Voor beginnende jongere leden is de jeugdcommissie nu op zoek naar setjes en tassen die door de huidige eigenaar niet meer worden gebruikt en op maat gemaakt kunnen worden om nog prima dienst te kunnen doen. Heeft u nog golfclubs en/of golftassen en trolleys ongebruikt in de garage staan en kunt u daar afscheid van nemen, meldt dit dan via jeugd@golfresidentie.nl of bel met 06-51788738. De jeugdcommissie haalt de spullen dan graag op.

In de derde editie van ons clubmagazine Fore! Seasons dat vandaag is verschenen komt dit item in de bijdrage van voorzitter George Gerritsen ook aan de orde. Hij tipt het enthousiasme aan waarmee de nieuwe jeugdcommissie van start is gegaan. De jeugd wordt bij de lessen en de spelen begeleid door een aantal enthousiaste vrijwilligers, schrijft hij, waarbij de coördinatie in handen is van Peter Blom en Henk Rozendaal. Doel is om met een afwisselend programma meer jeugd voor de sport te kunnen interesseren.